(ome)lätt som en plätt!

Både omelett och kesoplättar är storfavoriter här hemma.
Det går fort,mättar och är gott, det går dessuto, att variera i oändlighet!
Idag tänkte jag göra en lite matigare omelett och gjorde en blandning av kesoplättar och omelett.
Den blev fylligare och matigare.
 
Jag rörde ihop följande i en djuptallrik:
4 ägg
ca 1,5 dl keso
2tsk fiberhusk
2msk grädde
timjan
vitlökspulver
örtsalt
 
Hacka din fyllning, jag använde
2 soltorkade tomater
3-4 skivor skinka
2 champinjoner
purjolök
färskort med smak av gräslök
 
 
Stekn i smör tills det nästan stelnat på ovansidan.
Jag skulle rekomendera att göra två stycken istället för en stor.
Jag fick dela den, vändsteka och sedan vikka ihop med fyllningen i.
Det ade vart bättre att göra två stycken lite tunnare ochpå så sätt inte behövt dela den eller vändsteka.
 
Lägg i din fyllning, klicka ut din färskost och vik ihop!
Servera!
 
 
Detta uppskattades av hela familjen.
Jag skar i bitar och lät min 15 månaders plocka själv :)



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

minbradag.blogg.se

Jag skriver mycket om att må bra i vardagen. Jag har ett stort intresse för mat, hälsa och välbefinnande. Jag jobbar i skönhetsbranschen där mycket handlar om ditt yttre välbefinnande. Genom att bland annat ändra maten i familjen har vi märkt hur vi även kan öka det inre välbeffinandet. Maten är viktig här hemma och som småbarnsfamilj är det viktigt för oss att göra näringsrik och god mat som gärna till vardags får gå snabbt och enkelt. Jag vill gärna dela med mig av dom tips och råd jag har!

RSS 2.0