(ome)lätt som en plätt!
Både omelett och kesoplättar är storfavoriter här hemma.
Det går fort,mättar och är gott, det går dessuto, att variera i oändlighet!
Idag tänkte jag göra en lite matigare omelett och gjorde en blandning av kesoplättar och omelett.
Den blev fylligare och matigare.

Jag rörde ihop följande i en djuptallrik:
4 ägg
ca 1,5 dl keso
2tsk fiberhusk
2msk grädde
timjan
vitlökspulver
örtsalt

Hacka din fyllning, jag använde
2 soltorkade tomater
3-4 skivor skinka
2 champinjoner
purjolök
färskort med smak av gräslök

Stekn i smör tills det nästan stelnat på ovansidan.
Jag skulle rekomendera att göra två stycken istället för en stor.
Jag fick dela den, vändsteka och sedan vikka ihop med fyllningen i.
Det ade vart bättre att göra två stycken lite tunnare ochpå så sätt inte behövt dela den eller vändsteka.
Lägg i din fyllning, klicka ut din färskost och vik ihop!
Servera!


Detta uppskattades av hela familjen.
Jag skar i bitar och lät min 15 månaders plocka själv :)