Bananpannkaka med keso

.Bananpannkaka är ett väldigt populärt mellanmål just nu, som dessutom är väldigt lätt att göra eftersom det bara innehåller ägg och banan.
Jag ville ändå ha lite mer "fyllning" i och inte bara söt banan..
Därför blandade jag i keso också, mer proteiner än det du får från äggen och så blir det lite mer mättnad.
 
Jag gjorde små plättar och det blev ca 20st
 
2 bananer
3 ägg
1msk fiberhusk
ca 0,75dl keso
 
Stek i kokosolja på medelhög värme
En rågad tsk till varje plätt
 
 
Jag kan föredra att äta dom snarare som efterätt än mellanmål men jag tycker ändå att det funkar som ett gott omväxlande mellanmål för stora och små.
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

minbradag.blogg.se

Jag skriver mycket om att må bra i vardagen. Jag har ett stort intresse för mat, hälsa och välbefinnande. Jag jobbar i skönhetsbranschen där mycket handlar om ditt yttre välbefinnande. Genom att bland annat ändra maten i familjen har vi märkt hur vi även kan öka det inre välbeffinandet. Maten är viktig här hemma och som småbarnsfamilj är det viktigt för oss att göra näringsrik och god mat som gärna till vardags får gå snabbt och enkelt. Jag vill gärna dela med mig av dom tips och råd jag har!

RSS 2.0